Laatste reacties

Apostolov op
[Woorden Wegen VII…]:
Die slaapverwekkende wo…
Kornuit op
["Applaus voor Pet…]:
WTF! Een anti-spam syst…
Kornuit op
["Applaus voor Pet…]:
Apo, jij ook hier?
Kornuit op
[Bijtertje Ségolèn…]:
Moet een frouw dan La D…
RH op
[Liberalen niet zo…]:
Toch is het woord “weig…
Kornuit op
[Dinosauruslucht]:
Nou, ik vond eigenlijk …
Tim Lohmann op
[Liberalen niet zo…]:
Vergeet niet dat vrijhe…
Krijn Lock op
[Liberalen niet zo…]:
Ik denk dat er een weze…
Apparadsjik op
[PvdA blij boos op…]:
...geen idee, maar ze k…
David Rietveld op
[PvdA blij boos op…]:
Het zijn vrijwel altijd…
eli op
[Nederland van de …]:
Grapje van Mabel?
Apostolov op
[Nederland van de …]:
Lijkt me iemand die het…

Archief

01 Dec - 31 Dec 2007
01 Nov - 30 Nov 2007
01 Oct - 31 Oct 2007
01 Jul - 31 Jul 2007
01 Jun - 30 Jun 2007
01 May - 31 May 2007
01 Apr - 30 Apr 2007
01 Mar - 31 Mar 2007
01 Feb - 28 Feb 2007
01 Jan - 31 Jan 2007
01 Dec - 31 Dec 2006
01 Nov - 30 Nov 2006
01 Oct - 31 Oct 2006
01 Sep - 30 Sep 2006

BestbandintheWorld
Tilburg CowBoys
ZUSPowered by Pivot - 1.40.1: 'Dreadwind' 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

Mo is de man in Venlo

Thumbs up for VVV: vandaag promoveerde de sympathieke club uit de Wilders-stemmers capitol-of-the-World Venlo. Het schijnt dat populariteit van Geert Wilders echter door de goede resultaten zich in een neergaande lijn is gaan begeven. Waar namelijk Wilders' anti-Islam praatjes altijd een goede voedingsbodem vonden in de parel van Noord-Limburg, is nu een MOSLIM de gevierde man in Venlo. Ons aller Mo Allach (jawel: een PvdA-sympathisant!) is als technisch-manager van VVV voor een groot deel verantwoordelijk voor dit succes. JAWEL! Dus: de beste man is MOSLIM en van de door Geert zo verguisde LINKSE KERK. En dat in Venlo... Het is wachten op een optreden van Geert op het huldigingsfeest, alwaar hij Mo zal omhelsen en dolblij zal verkondigen hij het met betrekking tot de Islam nooit zo bedoeld heeft. De wonderen zijn namelijk de wereld nog niet uit.

HollandAcht | 27-05-07 | 21:30 | reacties (0) |

Lichtelijk voorbarig

De PvdA onder leiding van Jacqueline Cramer is terug met staatsingrepen waarvan ook u de gevolgen zal zien: de gloeilamp moet eruit en de spaarlamp moet erin.

Wellicht niet eens zo'n slecht idee, ware het niet dat spaarlampen toch echt ander licht geven. Niet zoals met TL-lampen dat je je in en ziekenhuis waant, maar levenden onder spaarlamplicht zijn toch ook een beetje onder de doden. Dus mocht ze dit nu serieus menen dan zou ik haar willen voorstellen het innovatieplatform te reanimeren met één doel: spaarlampen met levendig licht. De enige - nog niet gerealiseerde - voorwaarde waaronder dit plan kans van slagen heeft.

Apparadsjik | 21-05-07 | 23:25 | reacties (0) |

Gelukkig bidden ze nog in Turkije

Honderdduizenden mensen de straat op - het leek het Nederland van de jaren 80 - omdat de scheiding tussen kerk en staat op het spel stond. De Turkse presidentskandidaat met een zwaar islamitische achtergrond stond ter discussie.

EigenParochie ging op onderzoek uit, belandde in plaats van tussen de demonstranten aan de zuidelijke kust, maar werd gerustgesteld. Even waren we bang dat de gelovigen van onze collega parochie in het gedrang kwamen, maar niets is minder waar. Toerisme en Islam gaan prima samen. Enkele malen per dag - en nacht - jammeren de minaretten en klinken de stemmen over de baai. Vakantiegangers op weg van kroeg naar huis horen de oproep. Er wordt gewoon doorgebeden - demonstraties of geen demonstraties.

Apparadsjik | 14-05-07 | 11:14 | reacties (0) |

Luchtjes van Aad Veenman

De NS vindt dat het vakantietijd is en laat daarom minder treinen rijden. Dus daar sta je dan ingeblikt op een warme meidag heen en weer te schudden. Want ze vertellen dat er minder mensen reizen tussen 30 april en 4 mei, maar dat betekent bij de NS wel meer mensen in een trein. Dan realiseer je je weer eens dat mensen met een frisse blik op het perron er soms minder frisse lichaamsgeuren op na kunnen houden. Van dit soort gebrekkige inschattingen gaat die bonus van NS-topman Veenman trouwens ook weer een een beetje meer stinken.

Apparadsjik | 03-05-07 | 21:51 | reacties (0) |

Rijkman en het Rijk

Vergelijkingen gaan altijd mank, dat weerhoudt ons echter niet er een te trekken - ABN-Amro vs. de Nederlandse Staat.

De Bank zette in 2006 zo'n 16,6 miljard om en dat is iets meer dan 10 % van het jaarlijkse rijksbudget (inkomsten/uitgaven ca. 157 miljard (2005)). Die iets meer dan 10 % omzet wordt gegenereerd door iets meer dan 10 % van de mensen. In Noord Nederland - Groningen, Friesland en Drenthe woont iets meer dan 10 % van de mensen. Dus eigenlijk staat ABN-Amro gelijk aan die drie noordelijke provincies.

Dan de actualiteit. Rijkman - bestuurder van Het Noorden - krijgt een brief van TCI - grondbezitters - of hij Het Noorden bestuurlijk niet kan opknippen, dan kunnen zij meer geld met hun grond verdienen. Hij bestuurt prima, maar als het aan TCI ligt wordt het bestuurlijk onderverdeeld. De Saoedi's krijgen Oost Groningen onder hun beheer, Leeuwarden gaat naar de Carlyle Group, België Rottemerplaat etc. Velen zijn het er niet mee eens, maar wat doen de ambtenaren van Rijkman? Niets. En wat doet 't volk? Niets.

Maar of het echt wat uitmaakt weet ik niet, want vergelijkingen gaan altijd mank hè...

Apparadsjik | 02-05-07 | 14:48 | reacties (0) |

Terzijde